Theta Healing (Theta isceljivanje) je drevna energetska i duhovna tehnika samorazvoja koju je primila i razvila američka isceliteljka Vajana Stajbal (Vianna Stibal). U ovoj tehnici se koriste theta moždani talasi niske frekvencije koji se dosežu u dubokoj meditaciji. To je stanje uma u kome duhovno razvijeni i sveti ljudi izvode čudesna isceljenja, hodaju preko žeravice, a da se ne opeku itd. To je stanje svesti u kojem se može trenutno promeniti stvarnost na bilo kom životnom  planu.

Ova tehnika deluje na svim nivoima vašeg biča – na fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom. Po ovoj tehnici se smatra da mi sami kreiramo sopstveni život i sve što nam se događa, snagom naše podsvesti koja sadrži verovanja i osećaje koji su uglavnom suprotni od onoga što svesno želimo i u šta verujemo. Upravo taj raskorak između svesnog i podsvesnog dela nas samih je ono što nas zbunjuje i onemogćava da razumemo istinski uzrok problema, bolesti i blokada u životu. Negativni deo naše podsvesti nas ustvari sprečava da budemo zdravi, keativni, srećni i uspešni.

Theta Healing omogućava da se uklone podsvesne blokade, negativna verovanja i osećaji, traume i strahovi i ovom tehnikom se može „lečiti“ i promeniti bilo koji segment vašeg života ili bilo koje stanje u kome se nalazite. Najčešće su to strahovi, traume, anksioznost, agorafobija, traume i osećaji iz fetalnog perioda, nedostatak samopouzdanja, trema, gojaznost, depresija, stres, bes i ljutnja, emocionalna nestabilnost, nesposobnost izražavanja sopstvenih potencijala, osećaj krivice, ljubomora, briga, nedostatak motivacije, stidljivost, osećaj odbačenosti, opsesije, fnansijski problemi, međuljudski odnosi, različiti oblici zavisnosti itd.

palampur

Kako izgleda theta tretman?

U toku theta tretmana klijnt je potpuno budan i svestan i ne pada u trasn ili hipnozu. Theta isceljivanje obuhvata različite vežbe ali je „kopanje po podsvesti“ ključni i najvažniji proces u theta tehnici. To je proces koji se odvija kroz razgovor sa klijentom u cilju otkrivanja i menjanja dubokih, temeljnih blokada, verovanja i osećaja koji kreiraju problem ili bolest. Bitno je naglasiti da praktičar menja verovanje, osećaj, traumu ili strah samo ukoliko klijent to verbalno prihvati i odobri.

Koliko često treba ići na theta tretman?

Nema pravila za određivanje broja tretmana unapred bez obzira o kom problemu se radi. Nakon prvog tretmana osoba će sama osetiti da li i kada treba da dođe ponovo.

Theta healing konsultacije: 063 72 97 713

theta iscelitelj
Vesna Brankov – Theta praktičar

Rođena sam 1962. godine. Moje interesovanje za zdraviji životni stil je počelo krajem osamdesetih godina preko razčičitih sitema zdrave ishrane – Dajmondovi, vegetarijanstvo, makrobiotika… a kasnije kroz yogu i meditaciju. Sredinom devedesetih godina,praktikovala sam tehniku Raskidanje vezanosti, koju je razvila Phyllis Krystal. Od 1998. godine počela sam da studiram kasnije sam se time i bavila. Svoje prvo isceliteljsko iskustvo theta tehnikom doživela sam 2005. godine. Nekoliko meseci kasnije sam pohađala seminare Theta isceljivanja u Zagrebu, kod učitelja theta tehnike, Gorana Karne. Oktobra 2007.godine, organizovala sam prvi seminar theta isceljivanja sa Goranom Karnom,   i time je započeto širenje i razvoj ove tehnike u Srbiji.
Moju duhovnu praksu čine meditacije Sun Yoge i šibaši ćigonga.