Theta tretmani

Theta tretmani ukratko

Theta tretmani obično traju oko dva sata i zakazuju se nekoliko dana unapred. Nisu potrebne nikakve posebne pripreme za tretman.

Theta tretmani – Šta, kako, koliko…

Kao što je svaka osoba različita, tako je i theta tretman specifičan za svakog klijenta a zajednička je samo forma tretmana dok je tok tretmana uvek jedinstven.

Pronalaženje uzroka problema se odvija kroz razgovor, proces koji se u ovoj tehnici naziva „kopanje  po podsvesti“ i to je zajedničko za sve klijente. Za rad na rešavanju klijentovih problema koristim više različitih „alata“ ne samo iz Theta healing tehnike. Ova pomoćna sredstva nikada unapred ne određujem, već ih upotrebljavam u skladu sa onim što se kroz proces „kopanja“ iskristališe kao ključni problem klijenta.

Proces razrešavanja i oslobađanja od ometajućih uzroka je takođe interaktivan. Klijent kroz telesne senzacije različitog lokaliteta i intenziteta, oseća promene koje se kroz proces rada događaju.

Nakon završetka tretmana,  zavisno od stanja, konstitucije i predispozicije klijenta, dajem preporuke šta dodatno klijent može da uradi, uključi ili isključi iz svog svakodnevnog života da bi što bolje i kvalitetnije živeo. Na primer: Nekome je potrebno dati dodatni savet za drugačiji način ishrane, promenu životnog stila,možda dodatnu fizičku aktivnost ili nešto sasvim drugo. Sve je individualno.

Iako je sve prisutnije mišljenje da je „sve u našoj glavi“ iskustvo i dodatna edukacija me je naučilo da i nije baš tako. Ima dosta faktora koji značajno utiču na naš život tako da u skladu sa mojim znanjem i potrebama klijenta predložim ono što može biti korisno. Ove promene nisu prevelike i klijenti ih lako prihvataju i vrlo brzo uočavaju pozitivne rezultate.

Theta tretmani na daljinu

Budući da energija „ne poznaje“ vreme ili prostor – moguće je tretmane raditi i na daljinu. Energija se bez problema može poslati i na velike udaljenosti a rezultat je isti; primalac, pod pretpostavkom da je voljan da je prihvati, primiće energiju. Ova vrsta razmene se može završiti preko Skipe-a, ili u određeno vreme koje odredi primalac i praktičar.

Moja je praksa komunikacija uživo putem Skype-a sa klijentom – jer na taj način mogu da pratim rezultate u realnom vremenu. Pored toga, ovakav način je produktivniji, jer se odmah može nastaviti dalje sa procesom bez čekanja na povratnu informaciju kao kod tretmana gde terapeut i klijent nisu u direktnoj vezi.

. . .

Rezervisanje termina za tretman možete izvršiti na stanici KONTAKT.